Τα άστρα τρεμοπαίζουν : και άλλες ερωτήσεις για το διάστημα - Stott, Carole (Θέλω να ξέρω γιατί, 1995)
η σειρά βιβλίων Θέλω να ξέρω Γιατί, γεμάτα από ζωντανές απαντήσεις σ' όλα τα παράξενα ερωτήματα για το πώς λειτουργεί ο κόσμος, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την καλλιέργεια της σκέψης των παιδιών. Το βιβλίο Θέλω να ξέρω Γιατί τρεμοπαίζουν τα άστρα, με τις πληροφορίες του και τις έξυπνες εξηγήσεις του για κάθε τι, από το "Πόσα άστρα υπάρχουν;" μέχρι το "Πόσο ζεστός είναι ο ήλιος " θα εντυπωσιάσει, θα διασκεδάσει, θα ικανοποιήσει και θα εμπνεύσει!