Η βίβλος της παιδιατρικής για γονείς - Χατζηπαναγής, Αδάμος (Ψυχογιός, 2006)
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους γονείς και στόχος του είναι να συμπληρώσει τις συμβουλές του παιδιάτρου. Η εκλαϊκευμένη αλλά και γλαφυρή γλώσσα που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας καθιστούν το βιβλίο ευκολοανάγνωστο και κατανοητό. Θα σας βοηθήσει, αξιολογώντας κατάλληλα τα συμπτώματα του παιδιού σας, να δώσετε λύσεις σε πολλά προβλήματά του ή να προστρέξετε έγκαιρα στον παιδίατρο. Ένα σύγχρονο εγκόλπιο παιδιατρικής που θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους γονείς στην προσπάθειά τους για την ανάπτυξη και διάπλαση του παιδιού τους με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο.