Η Ευρωπαϊκή πρόκληση - Delors, Jacques (Προοδευτική Ευρωπαϊκή Σκέψη, 1992)
Περιεχόμενα Η υπεροχή του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού απέναντι στον υπαρκτό σοσιαλισμό και τον καπιταλισμό Η Ευρώπη και τα γεγονότα του 1991 Η Ευρώπη και ο πόλεμος στον Κόλπο Οι στόχοι της ΕΟΚ στα 1991 ένα χρόνο πριν από την Μεγάλη Αγορά της Ευρώπης Η Ευρωπαϊκή Ενοποίηση και το πρόβλημα της ασφάλειας Γιστί επιβάλλεται επιτακτικά η Ενωση της Ευρώπης Ανάλυση του περιεχομένου και της πολυεδρικής δραστηριότητας της ΕΟΚ Ο Ζακ Ντελόρ ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Εθνική Σύμβαση για το μέλλον του γαλλικού αγροτικού χώρου