Το φλάουτο έχει τρύπες : και άλλα ερωτήματα σχετικά με τη μουσική - Paker, Josephine (Θέλω να ξέρω γιατί, 1997)
Γεμάτο ζωντανές απαντήσεις για όλες τις παράξενες ερωτήσεις για το πως λειτουργεί ο κόσμος που ζούμε. Η σειρά βιβλίων "Θέλω να ξέρω γιατί" είναι ένας έξυπνος τρόπος, για να κεντρίσει το μυαλό των παιδιών. Με πληροφορίες και σωστές έννοιες εξηγεί τα πάντα, από το "γιατί το φλάουτο έχει τρύπες;" μέχρι το "Ποιός πιανίστας είχε τεράστια χέρια". Η σειρά "Θέλω να ξέρω γιατί το φλάουτο έχει τρύπες" θα σας συναρπάσει, θα σας διασκεδάσει, θα σας ικανοποιήσει και θα σας εμπνεύσει!