Θέλω να ξέρω γιατί οι γύπες είναι φαλακροί : και άλλα ερωτήματα σχετικά με τα πουλιά - O'Neill, Amanda (Θέλω να ξέρω γιατί / Σίρρις, 1997)
Γεμάτο ζωντανές απαντήσεις για όλες τις παράξενες ερωτήσεις για το πως λειτουργεί ο κόσμος που ζούμε. Η σειρά των βιβλίων : Θέλω να ξέρω γιατί, είναι ένας έξυπνος τρόπος , για να κεντρίσει το μυαλό των παιδιών. Με πληροφορίες και σωστές έννοιες εξηγεί τα πάντα, από το Ποιο πουλί είναι γίγαντας, μέχρι το Ποιοι χορεύουν με παλιά φτερά. Η σειρά Θέλω να ξέρω γιατί οι Γύπες είναι Φαλακροί, θα σας συναρπάσει, θα σας διασκεδάσει, θα σας ικανοποιήσει και θα σας εμπνεύσει !