Οι αράχνες υφαίνουν ιστούς : και άλλα ερωτήματα σχετικά με τα έντομα - O'Neill, Amanda (Θέλω να ξέρω γιατί, 1997)
Γεμάτο ζωντανές απαντήσεις για όλες τις παράξενες ερωτήσεις για το πως λειτουργεί ο κόσμος που ζούμε. Η σειρά βιβλίων "Θέλω να ξέρω γιατί" είναι ένας έξυπνος τρόπος, για να κεντρίσει το μυαλό των παιδιών. Με πληροφορίες και σωστές έννοιες εξηγεί τα πάντα, από το "Ποιό έντομο γεύεται με τα πόδια του;" μέχρι το "Πώς οι γρύλλοι παίζουν βιολό;". Η σειρά "Θέλω να ξέρω γιατί οι Αράχνες υφαίνουν ιστούς" θα σας συναρπάσει, θα σας διασκεδάσει, θα σας ικανοποιήσει και θα σας εμπνεύσει!