Θέλω να ξέρω γιατί το φερμουάρ έχει δόντια : και άλλα ερωτήματα σχετικά με τις εφευρέσεις - Taylor, Barbara, 1954- (Θέλω να ξέρω γιατί / Σίρρις, 1997)
Γεμάτο ζωντανές απαντήσεις για όλες τις παράξενες ερωτήσεις για το πώς λειτουργεί ο κόσμος που ζούμε. Η σειρά των βιβλίων Θέλω να ξέρω γιατί είναι ένας έξυπνος τρόπος, για να κεντρίσει το μυαλό των παιδιών. Με πληροφορίες και σωστές έννοιες εξηγεί τα πάντα, από το Πότε εμφανίστηκαν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια μέχρι το Τι χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι πριν από το ψυγείο. Η σειρά Θέλω να ξέρω γιατί το φερμουάρ έχει δόντια θα σας συναρπάσει, θα σας διασκεδάσει, θα σας ικανοποιήσει και θα σας εμπνεύσει !