Θέλω να ξέρω γιατί το στομάχι μου γουργουρίζει : και άλλες ερωτήσεις για το σώμα μου - Avison, Brigid (Θέλω να ξέρω γιατί / Σίρρις, 1997)
Πού πηγαίνει το φαγητό μου; Τι με κάνει να φταρνίζομαι; Γιατί μερικές φορές αρρωσταίνω; Τα βιβλία Θέλω να ξέρω γιατί, γεμάτα από ζωντανές απαντήσεις σ' όλα τα παράξενα ερωτήματα για το πώς λειτουργεί ο κόσμος είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την καλλιέργεια της σκέψης των παιδιών. Το βιβλίο Θέλω να ξέρω γιατί γουργουρίζει το στομάχι μου, με τις πληροφορίες του και τις έξυπνες εξηγήσεις του για κάθε τι, από το "Από πού έρχομαι;" μέχρι το "Τί είναι ο υπνοβάτης;" θα εντυπωσιάσει, θα διασκεδάσει, θα ικανοποιήσει και θα εμπνεύσει!