Τα δέντρα έχουν φύλλα : και άλλα ερωτήματα για τα φυτά - Charman, Andrew (Θέλω να ξέρω γιατί, 1997)
Γεμάτο ζωντανές απαντήσεις για όλες τις παράξενες ερωτήσεις για το πως λειτουργεί ο κόσμος που ζούμε. Η σειρά βιβλίων "Θέλω να ξέρω γιατί" είναι ένας έξυπνος τρόπος, για να κεντρίσει το μυαλό των παιδιών. Με πληροφορίες και σωστές έννοιες εξηγεί τα πάντα, από το " Πότε ένας σπόρος αρχίζει να μεγαλώνει;" , μέχρι το "Ποιό φυτό παγιδεύει ένα μεζεδάκι; ". Η σειρά : "Θέλω να ξέρω γιατί τα δέντρα έχουν φύλλα", θα σας συναρπάσει, θα σας διασκεδάσει, θα σας ικανοποιήσει και θα σας εμπνεύσει!