Συναρτήσεις πολλών μεταβλητών : θεωρία και ασκήσεις - Παπαντωνίου, Βασίλειος Ι. (Εκδόσεις Γαρταγάνη, 1989)
Η ύλη του βιβλίου αναπτύσσεται σε δώδεκα κεφάλαια. Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει την αντίστοιχη θεωρία, πλήθος ασκήσεων λυμένων, για εμπέδωση της θεωρίας και αρκετά μεγάλο αριθμό άλυτων ασκήσεων, για αυτενέργεια των φοιτητών, σε πολλές από τις οποίες δίνονται και οι απαντήσεις ή υποδείξεις.