Οι χώρες έχουν σημαίες : και άλλα ερωτήματα σχετικά με τους ανθρώπους και διάφορα μέρη - Steele, Philip, 1948- (Θέλω να ξέρω γιατί, 1997)
Γεμάτο ζωντανές απαντήσεις για όλες τις παράξενες ερωτήσεις για το πως λειτουργεί ο κόσμος που ζούμε. Η σειρά βιβλίων "Θέλω να ξέρω γιατί" είναι ένας έξυπνος τρόπος, για να κεντρίσει το μυαλό των παιδιών. Με πληροφορίες και σωστές έννοιες εξηγεί τα πάντα, από το "Σε ποιό μέρος οι ελέφαντες λάμπουν στο σκοτάδι;" μέχρι το " σε ποιά χώρα μιλούν 800 γλώσσες;". Η σειρά " Θέλω να ξέρω γιατί οι Χώρες έχουν σημαίες" θα σας συναρπάσει, θα σας διασκεδάσει, θα σας ικανοποιήσει και θα σας εμπνεύσει!