Δεν υπάρχει το Ντόντο : και άλλα ερωτήματα για τα εξαφανισμένα και τα απειλούμενα με αφανισμό ζώα - Charman, Andrew (Θέλω να ξέρω γιατί, 1997)
Γεμάτο ζωντανές απαντήσεις για όλες τις παράξενες ερωτήσεις για το πως λειτουργεί ο κόσμος που ζούμε. Η σειρά βιβλίων "Θέλω να ξέρω γιατί" είναι ένας έξυπνος τρόπος, για να κεντρίσει το μυαλό των παιδιών. Με πληροφορίες και σωστές έννοιες εξηγεί τα πάντα, από το "Ποιό απειλούμενο με εξαφάνιση ζώο μεγαλώνει σ' ένα κουβά;", μέχρι το "Γιατί μας χρειάζονται τα ζώα;". Η σειρά " Θέλω να ξέρω γιατί δεν υπάρχει ντόντο" θα σας συναρπάσει, θα σας διασκεδάσει, θα σας ικανοποιήσει και θα σας εμπνεύσει!