Θέλω να ξέρω γιατί το τηλέφωνο χτυπά : και άλλα ερωτήματα σχετικά με τις επικοινωνίες - Mead, Richard, 1968- (Θέλω να ξέρω γιατί / Σίρρις, 1997)
Γεμάτο ζωντανές απαντήσεις για όλες τις παράξενες ερωτήσεις για το πώς λειτουργεί ο κόσμος που ζούμε. Η σειρά των βιβλίων "Θέλω να ξέρω γιατί" είναι ένας έξυπνος τρόπος, για να κεντρίσει το μυαλό των παιδιών. Με πληροφορίες και σωστές έννοιες εξηγεί τα πάντα, από το "Πώς μιλά το σώμα σου" μέχρι το "Είναι η εικονική πραγματικότητα μόνο για διασκέδαση;". Η σειρά "Θέλω να ξέρω γιατί το τηλέφωνο χτυπά" θα σας συναρπάσει, θα σας διασκεδάσει, θα σας ικανοποιήσει και θα σας εμπνεύσει!