Ισοκράτους λόγοι : αρχαίον κείμενον. - Ισοκράτης, 436-338 π.Χ. (Βιβλιοθήκη αρχαίων Ελλήνων πεζογράφων και ποιητών, 1939)
Ισοκράτους Λόγοι Α΄ α.προς Δημόνικον Ι β.προς Νικοκλέα ΙΙ γ.προς Βούσιρις ΧΙ δ.κατά Σοφιστών ΧΙΙΙ Ισοκράτους Λόγοι Β΄ Φίλιππος V Ισοκράτους Λόγοι Γ΄ Περί Ειρήνης ή Συμμαχικός VIII