Ποιήματα - Σεφέρης, Γιώργος, 1900-1971 (Ίκαρος, 1994)
Η έκδοση αυτή, φιλολογικά φροντισμένη από τον καθηγητή Γ.Π. Σαββίδη, περιλαμβάνει όλα τα ποιήματα που ο ίδιος ο Σεφέρης είχε εκδώσει από το 1931 έως το 1970 -δηλαδή συμπεριλαμβάνονται και τα «Τρίτη» και «Τέταρτη» από τις «Σημειώσεις για μια Εβδομάδα», τα «Τρία Κρυφά Ποιήματα» και «Οι γάτες τ' Αϊ-Νικόλα». Σε όλα τα ποιήματα έχει προστεθεί στιχαρίθμηση, έτσι ώστε η έκδοση αυτή να ανταποκρίνεται πληρέστερα στις ανάγκες των ολοένα πολυαριθμότερων μελετητών του Σεφέρη. Επίσης, το «Γλωσσάρι» των πρώτων εκδόσεων έχει πλήρως αναθεωρηθεί, με γνώμονα τον χρηστικό χαρακτήρα της νέας έκδοσης, και αποτελείται από 280 λεξιλογικές, ερμηνευτικές και πραγματολογικές σημειώσεις, έναντι των 62 που συνόδευαν τις πρώτες εκδόσεις.