Η βάρβαρη - Pancol, Katherine, 1949- (Άστρατη, 1985)
Ένας όπου απαιτούνται τα πάντα, επιτρέπονται όλα τα χτυπήματα. Κάθε προκατάληψη, κάθε συμβατικότητα σβήνουν μες στη ζωώδη ορμή του σεξουαλικού πάθους.