Αστρικά ταξίδια - Αβραμίδης, Όμηρος, 1939-; Χατζηγεωργίου, Νίκος; Βούλτεψη, Σοφία (Time Life Books, 1991)
Τα ανθρώπινα πλάσματα υφίστανται τους περιορισμούς που τους επιβάλλουν ο φυσικός εξωτερικός κόσμος, οι ίδιες οι σωματικές τους ικανότητες και οι γήινοι νόμοι του χώρου και του χρόνου. Είναι επομένως κατανοητή η πεποίθηση ότι ένα μέρος του είναι μας πιθανόν να έχει τη δυνατότητα να σπάσει αυτά τα δεσμά, ότι μια πνευματική ή ψυχική ουσία μπορεί να ταξιδέψει έξω από το σώμα. [...] (Από την έκδοση)