Το ανθρώπινο πεπρωμένο ; Η συγχρονότητα και ο Καρλ Γιουγκ - Progoff, Ira (Εκδόσεις Σπαγειρία, 1993)
Ο Ίρα Προγκώφ, ψυχοθεραπευτής και οπαδός του Γιουγκ, συγγραφέας πολλών βιβλίων γύρω από συναφή θέματα, χειρίζεται με δεξιοτεχνία το εξαιρετικά δύσκολο θέμα της Συγχρονότητας, στην προσπάθειά του να το κάνει προσιτό στους αμύητους. Ας ελπίσουμε ότι η απόδοση του βιβλίου του στα Ελληνικά, θα συντελέσει στην εκπλήρωση του σκοπού του.