Ημερολόγιο 2008 με τον Κυρ : μπάρμπεκιου "Η Ελλάς" - Κυριακόπουλος, Γιάννης 1937- (Εκδόσεις Καστανιώτη, 2007)
Όσο οξύμωρη κι αν ακούγεται η "έκπληξη που κάθε χρόνο αναμένεται", τόσο φαντάζει κυριολεκτική όταν αναφέρεται κανείς στο καθιερωμένο πλέον ετήσιο ημερολόγιο-λεύκωμα του Κυρ.