Ημικρανίες, πονοκέφαλοι - Peikert, Andreas (Μικρή ιατρική βιβλιοθήκη / Πατάκης, 1998)
Αυτό το βιβλίο σας εξηγεί πως δημιουργούνται οι πονοκέφαλοι, ποιες είναι οι αιτίες τους και ποιοι τρόποι αντιμετώπισης υπάρχουν. Ο συμβουλευτικός αυτός οδηγός περιγράφει μερικές από τις δυνατότητες που υπάρχουν και σας βοηθάει να βρείτε την ενδεδειγμένη για σας θεραπεία.