Κατ' Απίωνος. Λόγος Α΄ : αρχαίον κείμενον - Ιώσηπος Φλάβιος, 1ος αι. μ.Χ. (Βιβλιοθήκη Παπύρου : Τα άπαντα των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων, 1938)
Το βιβλίο με αρ. εισαγ. Α2043 ανήκει στη "Βιβλιοθήκη του Χρήστου Μανώλη"