Ο μεγάλος Νέϊτ σε φόρμα - Peirce, Lincoln (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Κολιμπρί, 2015)
Η τύχη του Νέιτ έχει πιάσει πάτο... Μα όλα αλλάζουν. Εντελώς ξαφνικά, δεν κάνει πια λάθος! Αλλά γιατί; Και πόσο θα κρατήσει;