Ο μεγάλος Νέϊτ φλιπάρει - Peirce, Lincoln (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Κολιμπρί ;, 2014)
Όλοι το ξέρουν: ο ΝΕΪΤ είναι ΤΣΑ-ΠΑ-ΤΣΟΥ-ΛΗΣ! Κι όταν η ακαταστασία του θα βάλει σε μπελάδες τον ίδιο και τον Φράνσις, θα καταφέρει να διορθώσει το χάος που προκάλεσε; Έρχεται τώρα ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΕΪΤ, που είναι ο πρώτος στις σκανταλιές και σίγουρα ΟΧΙ ο αγαπημένος των δασκάλων.