Διάλεξε το δηλητήριό σου - Child, Lauren (Ντετέκτιβ Ρούμπυ Ρέντφορτ ;, 2016)
Συναντήστε τη Ρούμπυ Ρέντφορτ: Την έξυπνη φίλη κάθε έξυπνου παιδιού. Όταν σε κυνηγάνε οι μπελάδες και δε φτάνει η εξυπνάδα... Τι ακριβώς κάνεις; Το βάζεις στα πόδια ή σκέφτεσαι πως ήρθε η ώρα να ξεσκονίσεις τις γνώσεις σου στο κουνγκ φου; Για τη Ρούμπυ Ρέντφορτ, δεκατριάχρονη μυστική πράκτορα και ιδιοφυΐα στην αποκρυπτογράφηση, ήρθε η ώρα να αποφασίσει.