Τα δημοτικά μας τραγούδια - Ιωάννου, Γιώργος, 1927-1985 (Το Βήμα, 2010)
Μια ανθολογία με πρώτο κριτήριο την ποιητική αξία των τραγουδιών. Μια επιλογή 385 δημοτικών τραγουδιών από τα πιο όμορφα: Ακριτικά Παραλογές Ιστορικά Κλέφτικα Ερωτικά Του γάμου Θρησκευτικά, Λατρευτικά Νανουρίσματα Ταχταρίσματα Της ξενιτιάς Γνωμικά, Διδακτικά, Κοινωνικά Μοιρολόγια και τραγούδια για τον Χάρο και τον Κάτω Κόσμο