Ειδικές μαθησιακές δυσκολίες : μια εναλλακτική προσέγγιση, στην πράξη : συστήματα επιβράβευσης, οργάνωση μελέτης, συμπεριφοράς, συγκέντρωσης, αυτοεκτίμηση, συναισθήματα : πρότυπες δραστηριότητες, έτοιμα προς χρήση έντυπα : για γονείς, παιδαγωγούς, ψυχολόγους και άλλους ειδικούς - Μπόντη, Ελίνα Ι. (Μέθεξις, 2016)
Στο βιβλίο αυτό ο γονέας, ο παιδαγωγός ή/και ο ειδικός θα βρει μια σειρά από Πρότυπες Ασκήσεις και Δραστηριότητες & Έτοιμα προς χρήση Έντυπα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν (είτε αυτούσια είτε ως έναυσμα για τη δημιουργία παρόμοιων ασκήσεων) με στόχο: Τη Συστηματική Επιβράβευση, την Οργάνωση της Μελέτης και της Συμπεριφοράς, τη βελτίωση της Συγκέντρωσης-Προσοχής, την Τόνωση της Αυτοεκτίμησης, καθώς και την Έκφραση Συναισθημάτων παιδιών με (αλλά και χωρίς) Μαθησιακές Δυσκολίες.