Τα εκατό καλύτερα ελληνικά ποιήματα : ανθολογία ποιημάτων : αριστουργήματα της παραδοσιακής και της μοντέρνας ποίησης από τους προσολωμικούς ποιητές ως τους εκπροσώπους της πρώτης μεταπολεμικής γενιάς (Εκδόσεις Γλάρος, 2012)
Τα εκατό καλύτερα ελληνικά ποιήματα. Αριστουργήματα της της παραδοσιακής και σύγχρονης ποίησης από τους προσολωμικούς ποιητές ως τους εκπροσώπους της πρώτης μεταπολεμικής γενιάς.