Ο γαργαληστής - Μπασλάμ, Δημήτρης, 1967- (Επόμενος Σταθμός, 2016)
Ζούσε πριν από χρόνια, σχεδόν στα βάθη της Ανατολής, ένας παράξενος Ληστής. Καθόλου εγωιστής, ούτε κι εφοπλιστής, παλαιστής, τραγουδιστής αλλά μέγας ταξιδευτής, θεωρούσε ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα στον κόσμο το παιδικό γέλιο, γι' αυτό... και το 'κλεβε!