Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα. - Kinney, Jeff (Ψυχογιός, 2015)
Στο νέο βιβλίο ο Γκρεγκ θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τι είναι αυτό που τον κάνει ξεχωριστό, ώστε να δικαιολογήσει την μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό του.