Νιώσε τον φόβο - Child, Lauren (Ντετέκτιβ Ρούμπυ Ρέντφορτ, 2016)
Η Ρούμπυ Ρέντφορντ έχει πολλούς λόγους για να νιώθει αυτοπεποίθηση.Όταν έχεις γλιτώσει τον θάνατο στο παρά τρίχα τόσες φορές,καταλήγεις αναγκαστικά να μη νιώθεις φόβο,κι αυτό είναι πολύ καλό πράγμα... Σωστά; Λάθος! Όταν δε φοβάσαι,παίρνεις ρίσκα...Κι αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύεις.... Και όταν κινδυνεύεις μπορείς και να πεθάνεις....