Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλούζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2015)
Οι αστυνομικοί και οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι. Αυτή τη φορά όμως ο Κλουζ αναλαμβάνει μια υπόθεση για λογαριασμό του επιθεωρητή Μαξ Χοφ