Ιστορίες Μπονζάι '14 : 83 μικρά διηγήματα : μια ανθολογία - Πατίλης, Ιωάννης, 1947- (Εκδόσεις Γαβριηλίδης, 2014)
Τα ογδόντα τρία μικρά διηγήματα του παρόντος τόμου συνιστούν μια περιεκτική ανθολόγηση από τα 566 διηγήματα που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα μας ''Ιστορίες Μπονζάι'' από την ημέρα εκκίνησης της στις 5 Απριλίου του 2010 εως και τον Σεπτέμβριο του 2014. Ωρισμένως, το συγκεκριμένο απάνθισμα αποτελεί στην ουσία του μια ανθολογία ανθολογίας, επειδή αυτός ακριβώς ήταν και παραμένει ο αρχικός σχεδιασμός του ιστολογίου: να είναι στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το ίδιο μια διαρκής ανθολογία.