Λυσίου λόγοι : αρχαίον κείμενον. - Λυσίας, π. 450-π. 370 π.Χ. (Βιβλιοθήκη αρχαίων Ελλήνων πεζογράφων και ποιητών, 1939)
Κατηγορία προς τους συνουσιαστάς κακολογιών - Υπέρ του στρατιώτου - Κατά Θεομνήστου Α΄ - Κατά Θεομνήστου Β΄ - Κατά αγοράτου ενδείξεως - Κατά Αλκιβιάδου λειποταξίου - Κατά Αλκιβιάδου αστρατείας - Υπέρ Μαντιθέου - Περί δημοσίων αδικημάτων - Περί δημεύσεως των του Νικίου αδελφού επίλογος - Υπέρ Πολυστράτου δήμου καταλύσεως απολογία - Απολογία δωροδοκίας - Κατά Παγκλέωνος - Δήμου καταλύσεως απολογία - Περί της Ευάνδρου δοκιμασίας - Κατά Επικράτους και των συμπρεσβυτέρων επίλογος - Κατα Εργοκλέους επίλογος - Κατά φιλοκράτους επίλογος - Κατά νικομάχου γραμματέως ευθυνών κατηγορία - Ολυμπιακός - Περί του μη καταλύσαι την πάτριον πολιτείαν αθηνήσι