Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2015)
Ο Κλουζ βρίσκεται στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι. Και δεν αργεί να προσέξει ότι στον όροφο μπαινοβγαίνει κάποιος κλέφτης. Αρχίζει αμέσως έρευνα, αλλά ο γύψος στο πόδι του τον εμποδίζει. Γι' αυτό και παίρνει βοηθό, τον Μόντι από το διπλανό κρεβάτι. Ο Μόντι περπατάει μια χαρά. Έχει όμως σπασμένο σαγόνι και δεν μπορεί να μιλήσει. Μια υπόθεση γεμάτη αναπάντεχες εξελίξεις περιμένει τον δαιμόνιο ντετέκτιβ...