Λυσίου λόγοι : αρχαίον κείμενον. - Λυσίας, π. 450-π. 370 π.Χ. (Βιβλιοθήκη αρχαίων Ελλήνων πεζογράφων και ποιητών, 1939)
Υπέρ των Αριστοφάνους χρημάτων προς το δημόσιον - Υπέρ του Ερατοσθένους φόνου απολογία - Επιτάφιος τοις Κορινθίων βοηθοίς - Απολογία προς Σίμωνα - Περί τραύματος εκ προνοίας - Υπέρ Κάλλιου ιεροσυλίας απολογία - Κατά Ανδοκίδου ασέβειας - Αρεοπαγίτικος υπέρ του Σήκου απολογία