Οι 300 Άγιοι Ιωάννηδες της ορθοδοξίας μας - Καρασακαλίδης, Ιωάννης, 1976- ([χ.ό.], 2015)
Τό νέο βιβλίο τοῦ ἀρχιμανδρίτου Ἰωάννη Καρασακαλίδη εἶναι ἓνα πόνημα ποῦ μεταφέρει τήν εὐλογία 300 ἁγίων τῆς πίστεως μας ποῦ ἒφεραν τό ὂνομα Ἰωάννης. Ὃλες οἱ περίοδοι τῆς Χριστιανοσύνης καί ἂγνωστοι κυριολεκτικά ἃγιοι Ἰωάννηδες, καθῶς καί εὒχρηστα εὑρετήρια μέ πολύτιμα παραρτήματα γιά τήν ἁγιότητα γενικότερα, περιέχονται στίς 670 μεγάλες σελίδες τοῦ βιβλίου ποῦ δέν κουράζει καθόλου! Εἶναι μιά πρωτότυπη μελέτη χρόνων ποῦ ἐπιβραβεύτηκε ἀπό ἓναν σύγχρονο μάρτυρα τόν ἀρχιεπίσκοπο Ἀχρίδος κ. Ἰωάννη.