Με 6 κλικ - Φώτου, Γιώτα, 1957-2019 (Μικρή πυξίδα, 2016)
Η Βίβιαν έχει μεγαλώσει στην πρωτεύουσα, με πολλές ανέσεις. Ωστόσο όλα θα αλλάξουν όταν η οικογένειά της θα αναγκαστεί να μετακομίσει στην επαρχία εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων. Ο Στέργιος είναι παιδί του χωριού, συνηθισμένο να ζει κοντά στη φύση. Έχει μάθει να συμμετέχει στον αγώνα των μεγάλων για επιβίωση. Όταν τα δυο παιδιά συναντιούνται βλέπουν μόνο όσα τους χωρίζουν. Η κοινή αγάπη τους όμως για την τέχνη της φωτογραφίας και για ένα περιβόλι με ροδιές, καθώς και η εμπλοκή τους στη λύση ενός μυστηρίου φέρνουν τελικά τον έναν κοντά στον άλλον. Μια τρυφερή, αισιόδοξη ιστορία που προωθεί την έννοια της αποκέντρωσης και δείχνει ότι στη ζωή πάντα δίνονται νέες ευκαιρίες, αρκεί να θέλει κάποιος να τις εκμεταλλευτεί.