Οι ιστορίες του Σάββα : πώς να επιβιώσετε από τους γονείς όταν πάτε σχολείο - Τσιλιμένη, Τασούλα Δ. (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή σπουργιτάκια, 2016)
Γιατί οι γονείς του Σάββα μένουν ξάγρυπνοι την παραμονή της πρώτης μέρας που εκείνος θα πάει στο σχολείο; Πώς μπορεί κανείς να κάνει φίλους με αφορμή μια... ψείρα κι έναν φακό; Γιατί οι γονείς του Σάββα κυνηγούν με το αυτοκίνητό τους το σχολικό που πάει στο μουσείο; Πώς θα πείσει ο Σάββας τους γονείς του να μην κάνουν εκείνοι τη ζωγραφιά που του ζήτησε η δασκάλα; Τρεις τρυφερές ιστορίες με χιούμορ, που περιγράφουν εμπειρίες παιδιών και γονέων και αφορούν την πρώτη μέρα στο σχολείο και άλλες αγωνίες... γονέων.