Μέγα λεξικόν ελληνικής μυθολογίας και λατρείας - Χυτήρογλου, Κάλλια Μ. (Εκδόσεις Αγγελάκη, 2016)
Το λεξικό περιλαμβάνει 1. Περισσότερα από 6.000 λήμματα, που σχετίζονται με την ελληνική μυθολογία και την ελληνική λατρεία. Αναφέρονται σε: πρόσωπα, φύλα, επίθετα -λογοτεχνικά, λατρευτικές επικλήσεις, τοπωνύμια-, εορτές, αγώνες, θυσίες, έννοιες. 2. Συγκεντρωτικούς καταλόγους των κυριωτέρων: επιθέτων, εορτών. 3. Πίνακες 21 γενεαλογικοί πίνακες, εορτολόγιον της πόλεως των Αθηνών, πίνακας των μηνών των αρχαίων Ελλήνων, πίνακας με την γεωγραφική κατανομή των ελληνικών φύλων, πίνακας των μυθολ. γενεαλογιών του μακεδ. βασ. οίκου. 4. Λεπτομερή βιβλιογραφία, τόσο κατά λήμμα, όσο και συγκεντρωτικά (428 θέσεις). 5. Αναφορά στο πρωτότυπο έργο της αρχαίας γραμματείας με πλήρη κατάλογο των έργων. Το βιβλίο προλογίζουν οι: - Ιωάννης-Θεοφάνης Α. Παπαδημητρίου, Καθηγητής (emeritus) Αρχ. Ελλην. Φιλολογίας, ΕΚΠΑ - Θεοδόσης Π. Τάσιος, Ομ. Καθηγητής, ΕΜΠ