Το βιβλίο που σε κάνει σούπερ έξτρα ευτυχισμένο - Boucher, Francoize, 1966- (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, 2015)
Λοιπόν, είναι πολύ απλό, φίλε μου: 1. Ναι θέλεις να είσαι ευτυχισμένος κάθε μέρα. Αγοράζεις το βιβλίο αυτό αμέσως! 2. Όχι, δεν θέλεις να εισαι ευτυχισμένος. Δεν αγοράζεις το βιβλίο (λάθος... Πολύ μεγάλο λάθος!) Με πιάνεις ή θέλεις να σ' το ζωγραφίσω κιόλας;