Φθινοπωρινό ρόδο. - Gibbs, Abigail (Πατάκης, 2015)
Η Ότοµν Ρόουζ έχει την ευκαιρία να σώσει τον κόσµο που αγαπάει. Πόσα όµως θα χρειαστεί να θυσιάσει; Η Ότοµν Ρόουζ ζει σε µια βαρετή παραθαλάσσια πόλη. Πίσω από τη φαινοµενικά ήσυχη ζωή της κρύβεται ένα µεγάλο µυστικό. Η γιαγιά της δολοφονήθηκε δεκαοχτώ µήνες πριν και η έντονη κοσµική ζωή του Λονδίνου µέσα στην οποία µεγάλωσε αποτελεί παρελθόν. Τα πράγµατα θα γίνουν χειρότερα όταν θα αντιµετωπίσει την περιφρόνηση των συµµαθητών της στο σχολείο, εξαιτίας κάποιων παράξενων ουλών στο δέρµα της. Η εµφάνιση ενός όµορφου αγοριού στο σχολείο, το οποίο έχει τις ίδιες παράξενες ουλές στο δέρµα του µε την Ότοµν, αναστατώνει τον κόσµο της. Ξαφνικά οι ουλές θεωρούνται κουλ και η Ότοµν βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής δίχως να το θέλει, µια και νιώθει ότι απειλείται το µυστικό της. Την ίδια στιγµή, τα όνειρα που βλέπει σχετικά µε µια κοπέλα που πρόκειται να πέσει στην αγκαλιά ενός σκοτεινού πρίγκιπα τη στοιχειώνουν. Η Ότοµν καλείται να βρει τρόπο να τη σώσει προτού να είναι πολύ αργά.