Βάτραχοι - Καραΐσκου, Χρυσάνθη (Αριστοφάνης για παιδιά, 2017)
Οι εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ κυκλοφορούν στη σειρά ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ το βιβλίο «ΒΑΤΡΑΧΟΙ» της Χρυσάνθης Καραΐσκου. Η συγγραφέας Χρυσάνθη Καραΐσκου με απλό τρόπο αλλά με ένα κείμενο γλαφυρό, με ζωηρούς διαλόγους και έξυπνο χιούμορ, μεταφέρει με πολύ όμορφο τρόπο στα παιδιά ένα απ' τα ωραιότερα έργα του Αριστοφάνη, ενώ ο εικονογράφος Νέστορας Ξουρής το έχει επιμεληθεί με τις έξοχες εικόνες του. Ο Διόνυσος με τον πιστό του δούλο Ξανθία αποφασίζει να κατέβει στον Άδη για να φέρει πίσω στους ανθρώπους τον Ευριπίδη. Μετά από πολλές περιπέτειες φτάνουν τελικά στον προορισμό τους. Εκεί θα βρεθούν μπροστά σε έναν αγώνα λογομαχίας ανάμεσα στον Ευριπίδη και τον Αισχύλο για το ποιος είναι καλύτερος ποιητής. Ο Διόνυσος ορίζεται κριτής και αποφασίζει να πάρει μαζί του τον νικητή. Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν: ΟΡΝΙΘΕΣ ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ ΠΛΟΥΤΟΣ EΙΡΗΝΗ