Ο κύριος Μπου σερφάρει - Τσιλιμένη, Τασούλα Δ. (Διάπλαση, 2016)
Είναι ο Μπου ο κύριος Μπου που εμφανίζεται παντού. Κοίταξέ τον πως σερφάρει, πόσο γρήγορα γκουγκλάρει Κοίτα! Κοίτα! Τουιτάρει! Είναι ο Μπου, ο κύριος Μπου! Μια ιστορία για τη σωστή συμπεριφορά και ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο και στην πίστα του... ΣΚΙ!