Η τριανταφυλλιά : ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα - Magrini, Gigliola (Ψύχαλου, 2010)
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την καλλιέργεια της τριανταφυλλιάς: ποικιλίες- καλλιεργητικές φροντίδες- πολλαπλασιασμός- εχθροί & ασθένειες.