Σύγχρονη μελισσοκομία - Clement, Henri (Ψύχαλου, 2007)
Γραμμένο από τους καλύτερους ειδικούς (με 800 έγχρωμες φωτογραφίες), το βιβλίο "Σύγχρονη μελισσοκομία" παρέχει στον επαγγελματία ή ερασιτέχνη μελισσοκόμο όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και το θεωρητικό υπόβαθρο που θα εξασφαλίσουν την επιτυχημένη ενασχόληση με αυτόν το τομέα. Φροντίδα και προστασία των μελισσών. Επικονίαση, μελισσοκομία και περιβάλλον. Εγκατάσταση και εξοπλισμός μελισσοκομείου. Οδηγός τεχνικών του μελισσοκόμου. Ημερολόγιο μελισσοκόμου. Ανάπτυξη και βελτίωση πληθυσμού. Προϊόντα της κυψέλης. Υγεία και ευεξία, μελισσοθεραπεία. Διαχείριση της εκμετάλλευσης.