Η ροδιά : καλλιέργεια, χρήσεις, φαρμακευτικές ιδιότητες - Γάτσιος, Κάσσανδρος (ΑγροΤύπος, 2010)
Στο βιβλίο αυτό, η καλλιέργεια της ροδιάς εξετάζεται και από οικονομικής απόψεως ώστε ο ενδιαφερόμενος παραγωγός να γνωρίζει μερικά βασικά οικονομικά στοιχεία της καλλιέργειας αυτής, ενώ του δίνεται επίσης η δυνατότητα να εφαρμόσει με σωστό τρόπο τις τεχνικές της καλλιέργειας του φυτού αυτού, ώστε να έχει το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Επίσης με το βιβλίο αυτό μπορεί να έρθει σε επαφή και ο μη αγρότης, δηλαδή ο άνθρωπος εκείνος που ενδιαφέρεται για την υγιεινή διατροφή του αλλά και για τις πολύτιμες φαρμακευτικές ιδιότητες των ροδιών, όπως και για την πρόληψη που μπορεί να έχει από διάφορες ασθένειες με την κατανάλωση των ροδιών. Ακόμη με το βιβλίο αυτό παρέχονται και ορισμένες πληροφορίες για τη γαστρονομία της ροδιάς.