10 κόλπα των γονιών για τη σωστή ανατροφή των παιδιών τους - Lepetit, Emanuelle; Paroissier, Emanuelle; Remond, Emanuelle; Πανούσης, Αλέξανδρος (Διάπλαση, 2014)
Βασισμένο σε πραγματικές μαρτυρίες και εμπειρίες, ένα πολύτιμο εργαλείο που θα δείξει στους γονείς πώς: • να βάζουν τα παιδιά τους για ύπνο χωρίς γκρίνιες • να τα μάθουν να τρώνε τα πάντα και να ζητάνε κι άλλο • να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τον θυμό των παιδιών τους • να τα βοηθούν στο διάβασμα και τη μελέτη τους. Επιτέλους ένα βιβλίο που δίνει τον λόγο στους γονείς! Πρόκειται για ένα τετραπλό βιβλίο γι αυτό και μέσα θα βρείτε 4 πίνακες περιεχομένων