Ειρήνη - Καραΐσκου, Χρυσάνθη (Αριστοφάνης για παιδιά, 2016)
Ένας αµπελουργός, ο Τρυγαίος, ανεβαίνει µε ένα τεράστιο σκαθάρι στον ουρανό για να ρωτήσει τον ∆ία πότε θα σταµατήσει ο πόλεµος. Εκεί µαθαίνει πως οι θεοί εγκατέλειψαν τους ανθρώπους και ο Πόλεµος κρατά φυλακισµένη την Ειρήνη. Ο Τρυγαίος θα προσπαθήσει να την ελευθερώσει και να την πάρει µαζί του στη γη. Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν: ΟΡΝΙΘΕΣ ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ ΠΛΟΥΤΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΙ