Οι τρεις σωματοφύλακες : βασισμένο στο αριστούργημα του Αλέξανδρου Δουμά - Morvan, Jean David, 1969- (Λογοτεχνικά βιβλία για παιδικά και για νέους : Κόμικς από κλασικά κείμενα, 2013)
Μια σύγχρονη ματιά στα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας σε καλοδουλεμένες αποδόσεις, με την υπογραφή των πιο σύγχρονων εικονογράφων. Για αναγνώστες που προτιμούν να συνδυάζουν τις λέξεις με εικόνες αλλά και για τους λάτρεις των κόμικς. Ο νεαρός Ντ' Αρτανιάν εγκαταλείπει το πατρικό του για να πάει στο Παρίσι, με σκοπό να παρουσιαστεί στον κύριο Ντε Τρεβίλ, διοικητή του σώματος των σωματοφυλάκων του βασιλιά και παλιά γνωριμία του πατέρα του. Ακολουθεί μια σειρά από γεγονότα που οδηγούν γρήγορα τον νεαρό Γασκόνο στο χείλος της καταστροφής, καθώς θα χρειαστεί να μονομαχήσει με τρεις σωματοφύλακες (τον 'Αθω, τον Πόρθο και τον 'Αραμη) αλλά και με τους φρουρούς του καρδινάλιου Ρισελιέ. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή των περιπετειών του... Χρώμα: Μαρί Γκαλοπέν.