Το πρώτο μου εικονογραφημένο λεξικό μαθηματικών - Rogers, Kirsteen (Κέδρος, 2015)
Το βιβλίο αυτό εισάγει με τρόπο υπεύθυνο, εύληπτο και ευχάριστο το μικρό αναγνώστη στις βασικές μαθηματικές έννοιες που θα συναντήσει στα πρώτα χρόνια του σχολείου. Μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί ως λεξικό, είτε να διαβαστεί από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς το παιδί προχωράει σε όλο και πιο σύνθετες μαθηματικές έννοιες. Σαφείς ορισμοί για πάνω από 500 όρους και έννοιες. Πλούσια εικονογράφηση. Κατανοητά παραδείγματα. Ένα βιβλίο χρήσιμο για τους μαθητές του δημοτικού, αλλά και για τους γονείς και τους δασκάλους.